Fotorelacja z Mistrzostw Europy w BBQ

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne,kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury. Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

Obraz

/ 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

/ 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

/ 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

/ 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

/ 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

/ 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

/ 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

/ 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

/ 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

10 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

11 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

12 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

13 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

14 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

15 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

16 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

17 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

18 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

19 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

20 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

21 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

22 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

23 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

24 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

25 / 25Wielkie grillowanie w Dolinie Charlotty

Obraz
© KRe/kuchnia.wp.pl

W miniony weekend w Dolinie Charlotty odbyły się Mistrzostwa Europy w BBQ. Przez trzy dni, ponad czterdzieści drużyn zmierzyło się w kategoriach: fun, danie regionalne, kurczaki, ryby, wieprzowina, żeberka, wołowina i deser. Konkurencja była ogromna, ale doskonała atmosfera wspólnego grillowania sprawiła, że rywalizacja ustępowała miejsca dobrej zabawie. Wszystkie dania oceniało profesjonalne jury.

Mistrzami Europy zostali Szwedzi. Najlepsza Polską drużyną okazała się reprezentacja sieci hoteli Qubus. Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom serdecznie gratulujemy.

Wybrane dla Ciebie
Większość nie może nawet na nie patrzeć. Nasi dziadkowie wiedzieli, że to świetne źródło kolagenu
Większość nie może nawet na nie patrzeć. Nasi dziadkowie wiedzieli, że to świetne źródło kolagenu
Pomidory przechowuję w ten sposób. Są jędrne i soczyste nawet przez tydzień
Pomidory przechowuję w ten sposób. Są jędrne i soczyste nawet przez tydzień
Polacy nie zdają sobie sprawy, że popełniają błąd. Chodzi o mandarynki
Polacy nie zdają sobie sprawy, że popełniają błąd. Chodzi o mandarynki
Dodaj do kawy zamiast śmietanki i cukru. W tętnicach działa jak odkurzacz
Dodaj do kawy zamiast śmietanki i cukru. W tętnicach działa jak odkurzacz
Popijam ten napój przez cały grudzień. Przyśpiesza pracę jelit i usprawnia trawienie
Popijam ten napój przez cały grudzień. Przyśpiesza pracę jelit i usprawnia trawienie
Już starożytni Rzymianie ją cenili. Łagodzi dolegliwości żołądkowe i wzmacnia serce
Już starożytni Rzymianie ją cenili. Łagodzi dolegliwości żołądkowe i wzmacnia serce
Posypuję nimi sałatkę. Wspierają zdrowie serca i kosztują grosze
Posypuję nimi sałatkę. Wspierają zdrowie serca i kosztują grosze
Pijesz wodę z plastikowych butelek? Sprawdź, co się dzieje wtedy z twoim organizmem
Pijesz wodę z plastikowych butelek? Sprawdź, co się dzieje wtedy z twoim organizmem
Działa jak tarcza dla tarczycy, reguluje poziom cukru. Polacy nawet nie wiedzą, jak się nazywa
Działa jak tarcza dla tarczycy, reguluje poziom cukru. Polacy nawet nie wiedzą, jak się nazywa
Ziemniaki jednak nie dla każdego. Oto kto powinien ich unikać
Ziemniaki jednak nie dla każdego. Oto kto powinien ich unikać
To najlepszy zamiennik soli. Dodaj trochę do potrawy, będzie smaczna i zdrowa
To najlepszy zamiennik soli. Dodaj trochę do potrawy, będzie smaczna i zdrowa
W smaku przypomina cukinię lub fasolkę szparagową. Tylko dziś kupisz o połowę taniej
W smaku przypomina cukinię lub fasolkę szparagową. Tylko dziś kupisz o połowę taniej