Trwa ładowanie...
d20nv97
14-11-2019 21:09

Czosnkowe śledzie

Przepis

Wystarczy jeden składnik, by zamienić śledzie w śmietanie w niezwykle aromatyczną potrawę. Tak przygotowane śledzie będą doskonale smakować z gotowanymi ziemniakami.

d20nv97
5.0
(3 głosy)
Oceń:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-4

Rodzaj diety:
Okazja:
Shutterstock
Źródło: Shutterstock
Składniki
  • 2 opakowania śledzi w zalewie olejowo-octowej
  • 2 śmietany 22 proc.
  • 1 główka czosnku
Przepis

Śledzie odsączyć i pokroić na kawałki. Czosnek drobno pokroić i połączyć ze śmietaną. Dodać do śledzi i gotowe. Do spożycia gotowe dopiero po 12 godzinach.

Przepis dodał użytkownik tulka96

Czosnkowe śledzie
Kategoria przepisów
Rodzaj potrawy
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

2

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d20nv97
d20nv97
d20nv97
d20nv97
Więcej tematów
d20nv97

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj