Trwa ładowanie...
abc gotowania
07-11-2016 12:01

Wątróbka na trzy sposoby i sprytny patent na jajko na miękko

Darek Kuźniar podpowiedział jak przygotować podroby i podać je z efektownym jajkiem na miękko.

d17y012
d17y012

Wątróbka to jeden z najpopularniejszych podrobów. Można ją usmażyć i podać z dodatkiem słodkich owoców lub zblendować na mus i zaserwować w ramach smarowidła do kanapek. Swoje dania na wątróbkę zaprezentował w "Dzień Dobry TVN" Darek Kuźniar. Kucharz podpowiedział też, jak sprytnie ugotować jajko na miękko, przypominające konsystencją jajko w koszulce.

d17y012
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d17y012
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj