Trwa ładowanie...
LifeTube/Skutecznie TV
pistacje
Katarzyna Gileta
10-04-2017 11:59

Mielonka z pistacjami na świąteczny stół

Chyba nie trzeba nikogo przekonywać, że domowe wędliny są najsmaczniejsze. Na świąteczny stół polecamy mielonkę z piersi indyka z pistacjami. Można ją przygotować w szynkowarze lub słoiku. Jest prosta w przygotowaniu, a jej smak zachwyci nawet najbardziej wymagające podniebienia. Będzie pięknie się prezentować na półmisku. Pistacje z powodzeniem można zastąpić oliwkami lub żurawinami.

d3dgkl7
d3dgkl7
d3dgkl7
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3dgkl7
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj