Trwa ładowanie...
d2oedhc
d2oedhc

Jaja faszerowane z chrzanem

Przepis

Jajka faszerowane chrzanem - czy można znaleźć coś bardziej wielkanocnego? To idealna, świeża propozycja na każdy świąteczn stół. Takie jajka doskonale komponują się z żurkiem i świetnie smakują podane samodzielnie. Spróbuj, a już zawsze będziesz je przygotowywać.

5.0
(1 głos)
Oceń:
d2oedhc
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Rodzaj diety:
Okazja:
Jajka faszerowane chrzanem
Getty Images
Jajka faszerowane chrzanem
Składniki
  • jajko 1 sztuka
  • chrzan 1/2 łyżeczki
  • sól
  • pieprz
  • papryka konserwowa do dekoracji
Przepis

Jajko ugotować na twardo, ostudzić, rozciąć i wydrążyć żółtka. Żółtka utrzeć z chrzanem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Miejsce żółtek uzupełnić farszem i wierzch ozdobić papryką czerwoną konserwową.

Przepis dodał użytkownik Bozenka16

Jaja faszerowane z chrzanem
Kategoria przepisów
Rodzaj potrawy
Sposób przygotowania
Główne składniki
d2oedhc

Podziel się opinią

Share
d2oedhc
d2oedhc

d2oedhc
d2oedhc
d2oedhc