Wczoraj był rosół, a dziś pyszna pasta na kanapki. Prosty przepis
Ma przepiękny kolor, jest aksamitna i bardzo smaczna. To smaczne smarowidło do kanapek, tortilli i naleśników. Na dodatek przepis jest banalnie prosty. Więcej pyszności znajdziecie w książce Anny Lesz "Bez marnowania. Kuchnia zero waste".
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 4 |
Rodzaj diety: | |
Okazja: |
- 4 duże marchewki
- 1 korzeń pietruszki
- kawałek pora
- kawałek selera
- 1 puszka białej fasoli
- 4 łyżki sera feta
- kilka łyżek kukurydzy konserwowej
- sól, pieprz i słodka papryka do smaku
- Zblenduj wszystkie składniki i gotowe.
Przepis pochodzi z książki Anny Lesz "Bez marnowania. Kuchnia zero waste"
Kategoria przepisów | |
Rodzaj potrawy | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze