Trwa ładowanie...
LifeTube/Jaja w kuchni
abc gotowania
15-01-2016 14:23

Wątróbka z sosem wiśniowym i kandyzowanym jabłkiem

Wątróbka ma w sobie mnóstwo żelaza, przez co pomaga w walce z anemią i mnóstwo witamin.

dab8lat
dab8lat

Wątróbka, przez swój charakterystyczny smak, nie każdemu odpowiada. Jednak sos wiśniowy jest w stanie to zmienić. Zobacz, co dodać, by smakował wybornie i jak szybko go przyrządzić. Wątróbka lubi też towarzystwo jabłka. Jeśli dodasz do nich czosnek, nadasz potrawie zupełnie nowy posmak.

Dlaczego warto jeść ten rodzaj mięsa? Ponieważ ma w sobie mnóstwo żelaza, przez co pomaga w walce z anemią i mnóstwo witamin.

dab8lat
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dab8lat
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj