Trwa ładowanie...
LifeTube/Jaja w kuchni
abc gotowania
15-01-2016 14:23

Wątróbka z sosem wiśniowym i kandyzowanym jabłkiem

Wątróbka ma w sobie mnóstwo żelaza, przez co pomaga w walce z anemią i mnóstwo witamin.

d2pg9jv
d2pg9jv

Wątróbka, przez swój charakterystyczny smak, nie każdemu odpowiada. Jednak sos wiśniowy jest w stanie to zmienić. Zobacz, co dodać, by smakował wybornie i jak szybko go przyrządzić. Wątróbka lubi też towarzystwo jabłka. Jeśli dodasz do nich czosnek, nadasz potrawie zupełnie nowy posmak.

Dlaczego warto jeść ten rodzaj mięsa? Ponieważ ma w sobie mnóstwo żelaza, przez co pomaga w walce z anemią i mnóstwo witamin.

d2pg9jv
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2pg9jv
Więcej tematów