Trwa ładowanie...
d348he0
Pyszna wiosenna tarta w dwóch wydaniach

Pyszna wiosenna tarta w dwóch wydaniach

Przepisy prezentuje Artur Moroz.
Share
d348he0

Tarta to danie wielofunkcyjne. Możemy przygotować je zarówno na słodko, jak i na słono. Wystarczy do ciasta dodać ulubione dodatki. Artur Moroz zaprezentowała przepis na tartę z łososiem wędzonym i szparagami oraz tartę z botwinką, ogórkiem, czosnkiem i boczkiem.

Tarta z łososiem wędzonym i szparagami
Składniki:
4 szt. szparagów
100 ml śmietany 30 proc.
50 g ricotta
2 jajka
Ciasto francuskie (arkusz)

d348he0

Tarta wiosenna
Składniki:
1 pęczek botwiny
1 ogórek
1 ząbek czosnku
Pęczek kopru, sól, pieprz
100 g boczku
100 ml śmietany
2 jajka

*Ciasto drożdzowe na słodko i słono *

*Blok czekoladowy i krem sułtański, czyli słodkie symbole PRL *

*Najlepsze diety 2016 *

d348he0

Podziel się opinią

Share
d348he0
d348he0
Więcej tematów