Trwa ładowanie...
01-07-2014 13:58

Jak zrobić nietypową, bo smażoną pizzę?

Piotr Ogiński, autor vloga „Kocham Gotować", przedstawił przepis na nietypową, bo... smażoną pizzę. To świetne rozwiązanie dla tych, którzy lubią eksperymenty lub zwyczajnie nie posiadają piekarnika. To panzarotti z kurczakiem, serem, pieczarkami i cebulką oraz sosem pomidorowym.

d3y9ffq
d3y9ffq

Piotr Ogiński, autor vloga „Kocham Gotować", przedstawił przepis na nietypową, bo... smażoną pizzę. To świetne rozwiązanie dla tych, którzy lubią eksperymenty lub zwyczajnie nie posiadają piekarnika. Panzarotti z kurczakiem, serem, pieczarkami i cebulką oraz sosem pomidorowym kształtem przypomina bardziej krokiety lub pierogi, ale ciasto ma jak prawdziwa pizza.

d3y9ffq
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3y9ffq
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj