Trwa ładowanie...
01-12-2015 10:08

Jak wybrać dobre i wartościowe masło?

Codziennie smarujemy nim pieczywo, ale rzadko analizujemy jego skład. Które ma najmniej kalorii, a które najwięcej witamin? Katarzyna Bosacka przyjrzała się tym produktom.

d4fo0fw
d4fo0fw

Codziennie smarujemy nim pieczywo, ale rzadko analizujemy jego skład. To błąd, ponieważ w gąszczu różnych smarowideł łatwo natknąć się na podróbki, które nie tylko są niesmaczne, ale przede wszystkim negatywnie wpływają na nasze zdrowie. Które ma najmniej kalorii, a które najwięcej witamin? Katarzyna Bosacka w programie "Wiem, co jem" omówiła masło śmietankowe, ekstra i stołowe.

d4fo0fw
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4fo0fw
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj