Trwa ładowanie...
d3tvsmc
Dynia, grzyby i jarmuż w jesiennym menu
x-news/Dzień Dobry TVN
kuchenne nowości

Dynia, grzyby i jarmuż w jesiennym menu

W kuchni "Dzień Dobry TVN" Agata Jędraszczak zaproponowała dania na jesień. Blogerka kulinarna przygotowała kilka pożywnych i rozgrzewających potraw, które dodatkowo doprawiła serkiem do smarowania. W jej menu znalazły się: kremowa zupa dyniowa, kasza gryczana z grzybami i polędwiczką oraz tarta z jarmużem i pieczarkami.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
d3tvsmc

W kuchni "Dzień Dobry TVN" Agata Jędraszczak zaproponowała dania na jesień. Blogerka kulinarna przygotowała kilka pożywnych i rozgrzewających potraw, które dodatkowo doprawiła serkiem do smarowania. W jej menu znalazły się: kremowa zupa dyniowa, kasza gryczana z grzybami i polędwiczką oraz tarta z jarmużem i pieczarkami.

Na jakie dolegliwości zdrowotne pomoże dynia?

d3tvsmc

Dietetyk omawia wartości odżywcze grzybów

Dlaczego warto jeść jarmuż?

d3tvsmc

Podziel się opinią

Share
d3tvsmc
d3tvsmc