Sub Wielki Cezar – wielka premiera nowości w restauracjach Subway®

Marzec 2023 w kulinariach zdecydowanie należy do Subway®. Premiera nowej propozycji Suba - Wielki Cezar, który jest już dostępny we wszystkich restauracjach Subway®, to wyjątkowa okazja do świętowania. Sub został stworzony przez szefów kuchni Subway® tak aby połączyć wszystkie najlepsze składniki: świeże warzywa, wysokiej jakości mięso i idealnie skomponowany sos.

Źródło zdjęć: © materiały partnera

Restauracje SUBWAY® słyną z amerykańskich sandwiczy przyrządzanych na oczach klienta i zgodnie z jego życzeniem. Sandwicze komponowane są ze świeżych warzyw, mięs i wędlin, układanych na świeżo wypiekanym pieczywie. Przez lata ten wyjątkowy koncept zyskał miłośników na całym świecie. Subway® wciąż ewoluuje i oprócz możliwości komponowania własnych Subów proponuje autorskie koncepty, które przygotowywane są przez szefów kuchni. Oczywiście mogą być one moderowane przez klientów według ich gustów smakowych.

Pod koniec marca 2023, Subway® wprowadza swoją kolejną sezonową propozycję, która z pewnością zaspokoi różne rodzaje apetytu. Autorska kompozycja smakowa od Subway® oparta jest na lekkich, soczystych stripsach z kurczaka doskonale połączonych z plastrami boczku i świeżymi warzywami: sałatą, pomidorem, ogórkiem a także z chrupiącą cebulką. Kompozycję smakową uzupełnia rozpływająca się w ustach podwójna porcja sera żółtego oraz charakterystyczny sos Cezar. Całość zamknięta w pieczywie, które jest świeżo wypiekane, kilka razy dziennie w restauracji Subway®. Do wyboru mamy pieczywo białe, wieloziarniste, pszenne, ser-oregano a nawet owsiane z miodem.

Wysokiej jakości składniki, przyrządzone wg oryginalnych receptur, połączone w całość są kwintesencją smaku jaki chcieli uzyskać szefowie kuchni Subway®. Dlatego też warto spróbować Suba Wielki Cezar dokładnie w takiej wersji w jakiej jest proponowany. Uczta zmysłów gwarantowana.

© materiały partnera

"W tym roku proponujemy naszym klientom kilka ciekawych, pełnych smaku nowości. Na początku roku wprowadziliśmy nowego Suba Chipotle szynka & pepperoni, a dla miłośników kawy – latte czekoladowa pomarańcza. Teraz wprowadzamy sandwicza premium Wielki Cezar, który został opracowany przez szefa kuchni i zespół ds. innowacji Subway® w oparciu o preferencje klientów. Sub Wielki Cezar ma określoną stałą recepturę, w której składniki, takie jak boczek, kurczak i sos Cezar, wyróżniają się smakiem. Połączenie smaku soczystego mięsa z kremowym sosem, chrupiącą sałatą i cebulką dostarczy klientom niezapomnianych wrażeń smakowych. Jestem pewna, że Wam również będzie smakować" mówi Katerina Turkova, Marketing Manager na region Europy Środkowo-Wschodniej. 

Sub Wielki Cezar to opcja dla tych którzy chcą zaspokoić duży głód i potrzebują zastrzyku kalorii a co za tym idzie dużej dawki energii. Jednakże ta wyjątkowa propozycja ma dwie wielkości 15 cm i 30 cm co świetnie wpasowuje się w mniejszy czy większy apetyt. A jeśli jednak chcielibyśmy skosztować czegoś jeszcze lżejszego to dostępna jest także wersja we wrapie lub po prostu w formie sałatki.

Składniki: kawałki kurczaka, plastry boczku, podwójna porcja sera, sałata, pomidor, ogórek, chrupiąca cebulka oraz sos Cezar

Kalorie: Sub Wielki Cezar 30 cm – 510 g – 981 kcal, Sub Wielki Cezar 15 cm – 255g – 490 kcal

Materiał prasowy: Subway
Źródło artykułu: Materiał Partnera

Wybrane dla Ciebie

To "białe złoto" wśród owoców. Może chronić przed alzheimerem i usprawnić pracę jelit
To "białe złoto" wśród owoców. Może chronić przed alzheimerem i usprawnić pracę jelit
W Lidlu i Biedronce dziś promka idealna. Dwa opakowania, jeden deser marzeń
W Lidlu i Biedronce dziś promka idealna. Dwa opakowania, jeden deser marzeń
Dietetyk zaleca jedną łyżeczkę dziennie. Wspiera mózg, pomaga obniżyć cholesterol
Dietetyk zaleca jedną łyżeczkę dziennie. Wspiera mózg, pomaga obniżyć cholesterol
Żaden indyk czy kurczak. Ten drób jest najzdrowszy, ale Polacy, zamiast jeść, wywożą za granicę
Żaden indyk czy kurczak. Ten drób jest najzdrowszy, ale Polacy, zamiast jeść, wywożą za granicę
Już nie zakręcone ziemniaki. Na festynie kupiłam inne cudo ziemniaczane "za miliony monet"
Już nie zakręcone ziemniaki. Na festynie kupiłam inne cudo ziemniaczane "za miliony monet"
Biedronka zaszalała z ceną, Lidl też kusi. Ta niedoceniona ryba jest przepyszna z piekarnika
Biedronka zaszalała z ceną, Lidl też kusi. Ta niedoceniona ryba jest przepyszna z piekarnika
Dietetyczka poleca ten ser na odchudzanie. Sporo białka i kremowa konsystencja
Dietetyczka poleca ten ser na odchudzanie. Sporo białka i kremowa konsystencja
Karkówkę piekę tylko w tej temperaturze. Zawsze wychodzi soczysta i delikatna
Karkówkę piekę tylko w tej temperaturze. Zawsze wychodzi soczysta i delikatna
Smażę na nim kurki zamiast na maśle. Wychodzą smaczniejsze i chrupiące, ale się nie przypalają
Smażę na nim kurki zamiast na maśle. Wychodzą smaczniejsze i chrupiące, ale się nie przypalają
Czy można jeść spleśniały ser po odkrojeniu pleśni? Wiele osób wciąż nie wie
Czy można jeść spleśniały ser po odkrojeniu pleśni? Wiele osób wciąż nie wie
Czy obraną cebulę trzeba przechowywać w lodówce? Wiele osób wciąż popełnia błąd
Czy obraną cebulę trzeba przechowywać w lodówce? Wiele osób wciąż popełnia błąd
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru