Trwa ładowanie...
d2erxcb
06-06-2012 21:47

Pieczarki ze Szpinakiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2erxcb
Składniki
  • Składniki:
    • 250 g pieczarek, najlepiej o dużych kapeluszach
    • opakowanie szpinaku mrożonego
    • czosnek
    • sól
    • pieprz
    • odrobina sera np gouda
Przepis

Przygotowanie:

Pieczarki myjemy i wyłamujemy nóżki. Szpinak wykładamy na patelnię, dodajemy wyciśnięty czosnek, sól i pieprz. Tak przygotowanym farszem nadziewamy kapelusze a na wierzch układamy odrobinę sera. Zapiekamy w 180 stopniach przez około 20 min. (piekarnik musi być rozgrzany)

Przepis dodał użytkownik slodkieslone

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2erxcb
d2erxcb
d2erxcb
Więcej tematów
d2erxcb

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj