Trwa ładowanie...
d1en9dr
06-06-2012 21:47

Pieczarki ze Szpinakiem

Przepis
3.7
(10 głosów)
Oceń:
d1en9dr
Składniki
  • Składniki:
    • 250 g pieczarek, najlepiej o dużych kapeluszach
    • opakowanie szpinaku mrożonego
    • czosnek
    • sól
    • pieprz
    • odrobina sera np gouda
Przepis

Przygotowanie:

Pieczarki myjemy i wyłamujemy nóżki. Szpinak wykładamy na patelnię, dodajemy wyciśnięty czosnek, sól i pieprz. Tak przygotowanym farszem nadziewamy kapelusze a na wierzch układamy odrobinę sera. Zapiekamy w 180 stopniach przez około 20 min. (piekarnik musi być rozgrzany)

Przepis dodał użytkownik slodkieslone

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1en9dr
d1en9dr
d1en9dr
Więcej tematów
d1en9dr