PEŁNOZIARNISTA KANAPKA Z PIECZONYM INDYKIEM, RZODKIEWKĄ, SAŁATĄ I POMIDOREM
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 1-2 |
- 1 pełnoziarnista bułka
- masło do posmarowania
- 2 plasterki pieczonego indyka lub szynki z indyka
- 1 rzodkiewka
- 1 liść sałaty masłowej
- 2 plastry pomidora
- odrobina kiełków lucerny
Bułkę przekrój wzdłuż, dolną część posmaruj masłem. Na pieczywo połóż sałatę, indyka, plasterki rzodkiewki i pomidora. Na wierzch połóż warstwę kiełków lucerny i zamknij kanapkę drugą połówką bułki.
Przepis dodał użytkownik Żyj smacznie i zdrowo
Kategoria przepisów | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze