Trwa ładowanie...
26-01-2015 22:00

Gotowanie na ekranie: pieczone warzywa z chapati

Czerwona papryka, cukinia, marchew i cebula, do tego zioła oraz bryndza i pieczone warzywa gotowe. Całość polać tylko jedną łyżką oliwy, żeby warzywa nie były skąpane w tłuszczu. A jak przygotować domowe chapati? Olga Kwiecińska i Agata Ziemnicka w programie "Szczypta smaku" pokazały bardzo prosty przepis na te placuszki.

d1aim7j
d1aim7j

Czerwona papryka, cukinia, marchew, cebula i szpinak, do tego zioła oraz bryndza. Warzywa zapiekamy w pysznym dressingu. Do nich świetnie pasuje indyjskie chapati. Olga Kwiecińska i Agata Ziemnicka w programie "Szczypta smaku" pokazały bardzo prosty przepis na ten chlebek.

d1aim7j
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1aim7j
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj