Wątróbka cielęca smażona na maśle
Posiłki KETO są bardzo odżywcze i bardziej kaloryczne od normalnych, do których byliśmy/jesteśmy przyzwyczajeni. Dzięki temu sycą na dłużej i nie wymagają tkwienia w kuchni przy garach.
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 1 |
- Postępuj podobnie jak ze stekiem. Najlepiej nie wysmażać za bardzo, bo będzie twarda. Nie dodawaj soli przed obróbką cieplną, bo będzie gorzka. Traktuj z miłością i troskliwie kąp na patelni w maśle. Najlepiej nie za długo. Niech pozostanie różowa w środku. Wtedy rozpłynie się na języku.
Przepis pochodzi z książki "Sztuka KETO" Solvity Kaluginy-Bułki
Kategoria przepisów | |
Rodzaj potrawy | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze