Wątróbka cielęca smażona na maśle
Posiłki KETO są bardzo odżywcze i bardziej kaloryczne od normalnych, do których byliśmy/jesteśmy przyzwyczajeni. Dzięki temu sycą na dłużej i nie wymagają tkwienia w kuchni przy garach.
oprac. Katarzyna Gileta
- Czas przygotowania: Do 30 minut
- Rodzaj kuchni: Kuchnia polska
- Kategoria przepisów: Obiad
- Sposób przygotowania: Smażenie
- Główne składniki :
Składniki
Przepis
- Postępuj podobnie jak ze stekiem. Najlepiej nie wysmażać za bardzo, bo będzie twarda. Nie dodawaj soli przed obróbką cieplną, bo będzie gorzka. Traktuj z miłością i troskliwie kąp na patelni w maśle. Najlepiej nie za długo. Niech pozostanie różowa w środku. Wtedy rozpłynie się na języku.
Źródło artykułu: kuchnia.wp.pl