Trwa ładowanie...
d20tlro
Paulina Michalak
18-12-2019 11:49

Ryba w occie

Przepis

Zostały wam kawałki panierowanej ryby po Świętach? Można przedłużyć ich świeżość marynując je w octowej zalewie. Przepis z bloga "zGotowana Paula".

d20tlro
2.3
(3 głosy)
Oceń:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-3

Okazja:
zGotowana Paula
Źródło: zGotowana Paula
Składniki

Zalewa:

Przepis

Ryba to dorsz usmażony panierce z mąki, jajka i bułki tartej. Rybę ułożyć w słoiku i zalać gorącą zalewą. Wystudzić i odstawić do lodówki na kilka dni

Zobacz też przepis na sałatkę gyros

Ryba w occie
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

1
Share
d20tlro

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d20tlro
d20tlro
d20tlro
d20tlro
Więcej tematów
d20tlro