Trwa ładowanie...
d12cji3
d12cji3

Ryba w occie

Przepis

Zostały wam kawałki panierowanej ryby po Świętach? Można przedłużyć ich świeżość marynując je w octowej zalewie. Przepis z bloga "zGotowana Paula".

2.3
(3 głosy)
Oceń:
d12cji3
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-3

Okazja:
Ryba w occie
zGotowana Paula
Składniki

Zalewa:

Przepis

Ryba to dorsz usmażony panierce z mąki, jajka i bułki tartej. Rybę ułożyć w słoiku i zalać gorącą zalewą. Wystudzić i odstawić do lodówki na kilka dni

Zobacz też przepis na sałatkę gyros

Ryba w occie
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki
d12cji3

Podziel się opinią

Share

Bądź z nami na bieżąco

tick Lubię to

na Facebooku

d12cji3
d12cji3
d12cji3
d12cji3
d12cji3