Trwa ładowanie...
d3zrlz5
Janek Paszkowski o zupach na jesień. Zdradza, które są najbardziej sycące

Janek Paszkowski o zupach na jesień. Zdradza, które są najbardziej sycące

Janek Paszkowski brał udział w pierwszej edycji "Masterchefa", jest autorem książek i prowadzi własną restaurację. W rozmowie z Aleksandrą Hangel opowiedział o zupach, które idealnie rozgrzeją w chłodne jesienne wieczory.

Powiedz co jakie są twoje ulubioneRozwiń

Transkrypcja:

Powiedz co jakie są twoje ulubione rozgrzewające zupy może możesz nam Się ze swoją ulubioną Ojejku Ja generalnie jakby nie jestem osobą która zupę uważa za coś super bez sensu Automatycznie Żyć lepiej jakby nie potrzebuję zup do pełni szczęścia Ja bardzo lubię że zupy są czymś takim co jesienią jemy często No bo prawda ogrzewają To prawda Pozdrawiam poza kremami z dyni i kremem Jakich warzyw korzennych które teraz są jakby popularne bo jest Nie Ja bardzo lubię takie wszelkiego rodzaju Zupy które są jednocześnie i bardzo sycące i mogą pełnić Drugiego dania przy mi pewnego rodzaju takiej zupy No na bazie Na przykład pomidorów z dynią i z odrobiną kaszy jaglanej Trzeba pamiętać że kasza to jest takie nasze Dobra A która przez wielu jest niedoceniany a jest to Super Która jest Odżywcze składniki i trzeba czy płatnik Decydent Sycące zupy na bazie jesienny Czyli dynia czyli jarmuż czyni pomidorek co robisz Jeszcze gdzieś możemy do łapać na nad Marchewki Kasza jaglana Fasola to Wszystko zawarte jakbyś miał taki przepisy na taką bardzo szybką zupę Powiedzieć to Jakbyś jakbyś Jedna duża cebula biała albo czerwona pokrojona w kostkę do tego 2 Czarnkowska A pokroić się mniej więcej w taką samą objętość Na maśle klarowanym Starszy pół łyżki masła klarowanego olej rzepakowy Przesmażamy Szczypta soli pieprzu odrobina cynamonu kary coś co nas rozgrzeje Takie korzenne przy Nie po 10 12 minutach dodajemy pokrojoną w kostkę marchewkę Wsypujemy je czerwoną soczewicę wszystko chwilkę razem podsmażyć Zalewamy pokrojonymi w kostkę pomidorkami Z puszki a jeżeli Nie są Przecież mają w sobie mnóstwo wartości odżywczych jeżeli zrobiliśmy sami to oczywiście Kto ma gdzie się Do tego jeszcze będziemy przygotowywać i wszystko wcześniej sam Zalewamy wodą tak żeby to nie było zbyt gęste Mieszamy od Cukru brązowego czy miodu też nie zaszkodzi żeby Słaby w pomidorów Nie gotujemy 15-20 min To jest gotowa zupa możemy dodać trochę jak Szpinaku Jest tak żeby dodać zielone Koloruj to jest Już się świeżego już nic z tym nie robimy tylko świeżego dodajemy Michał Bardzo bardzo fajny nie mrożony Świeży Strasznie Gotowe
d3zrlz5
d3zrlz5
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj