Jak smakuje wegański boczek i pepperoni?
Jak ogłosił magazyn "Time", wegański rzeźnik to najpopularniejszy zawód w 2017 roku. W Polsce projektem w takim stylu wyróżnia się "Bezmięsny mięsny", oferujący wegańskie zamienniki popularnych mięsnych produktów.
W artykule znajdują się linki i boksy z produktami naszych partnerów. Wybierając je, wspierasz nasz rozwój.
Roślinny rzeźnik ma w swojej ofercie wegańską wędlinę, kiełbasę, smalec, majonez, czy nawet boczek. Wszystko po to, by zainteresować dietą wege również te osoby, które nie wyobrażają sobie dnia bez mięsa. W programie #dzieńdobryWP o swoich specjałach opowiedzieli Igor Sadurski i Rafał Czech, a Maciej Nowak, krytyk kulinarny, ocenił ich wyroby pod kątem smaku i ceny.
W artykule znajdują się linki i boksy z produktami naszych partnerów. Wybierając je, wspierasz nasz rozwój.