Trwa ładowanie...
d2p9d29
d2p9d29

Pieczona owsianka orzechowa. Na chłodne poranki

Przepis

Pieczona owsianka orzechowa to pyszne danie, które rozgrzeje Cię w chłodne jesienne i zimowe dni. Po zjedzeniu takiego ciepłego posiłku na dłużej zachowasz poczucie sytości. Owsianka dostarczy energii na cały dzień, a także nienasyconych kwasów tłuszczowych (m.in. omega-9) pochodzących z masła orzechowego. Napój ryżowy jest lekkostrawny i naturalnie nie zawiera laktozy, więc będziesz czuć lekkość na żołądku.

d2p9d29
5.0
(1 głos)
Oceń:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-3

Pieczona owsianka orzechowa. Na chłodne poranki
Materiały prasowe
Składniki
Przepis

Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni. Połowę banana kroimy w kostkę, drugą połowę w podłużne plasterki. Składniki na bazę owsianki, orzechy i masło orzechowe dokładnie mieszamy, dodajemy pokrojone w kostkę: banana i czekoladę, ponownie mieszamy. Masę wkładamy do naczynia do zapiekania. Dekorujemy plasterkami banana. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 20-30 minut.

Pieczona owsianka orzechowa. Na chłodne poranki
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki
d2p9d29

Podziel się opinią

1
Share

Bądź z nami na bieżąco

tick Lubię to

na Facebooku

d2p9d29
d2p9d29
d2p9d29
d2p9d29
d2p9d29