Trwa ładowanie...
d4fgu3n
d4fgu3n

Pasta jajeczna

Przepis
5.0
(1 głos)
Oceń:
Zdjęcie
Składniki
  • # Składniki na 2 porcje 4 jajka
  • # pęczek szczypiorku
  • # ząbek czosnku
  • # 2 łyżeczki masła
  • # pieprz
  • # sól
Przepis
  1. Jajka ugotuj na twardo. Pokrój w kosteczkę.
  2. Dodaj drobno pokrojony szczypiorek, zmiażdżony ząbek czosnku i masło. Przypraw do smaku.
  3. Wszystkie składniki delikatnie i starannie wymieszaj. Pasta jest gotowa. Najlepiej smakuje ze świezymi bułeczkami.

Przepis dodał użytkownik agajolaw

d4fgu3n

Podziel się opinią

3
Share
d4fgu3n
d4fgu3n
d4fgu3n
d4fgu3n