Trwa ładowanie...
d2f4ety
18-03-2013 13:43

Jajka z łososiem

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2f4ety
Składniki
  • 4 jajka
  • 8 łyżeczek majonezu
  • 8 gałązek koperku
  • 1 płat wędzonego łososia
Przepis

Jajka gotujemy na twardo, tj. 6 minut od momentu zawrzenia wody. Obieramy, przekrawamy na połówki i studzimy.

Na ochłodzonych połówkach jajek układamy po łyżeczce majonezu i kawałku łososia. Na wierzch kładziemy koperek.

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2f4ety
d2f4ety
d2f4ety
Więcej tematów
d2f4ety

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj