Cukier kokosowy - zdrowy słodzik
Naturalny i zdrowy
Większość z nas słyszała już o zdrowych właściwościach oleju, wody czy mleka z kokosa. Teraz przyszedł czas na cukier z palmy kokosowej, który jest prawdziwym odkryciem kulinarnym ostatnich miesięcy.
Większość z nas słyszała już o zdrowych właściwościach oleju, wody czy mleka z kokosa. Teraz przyszedł czas na cukier z palmy kokosowej, który jest prawdziwym odkryciem kulinarnym ostatnich miesięcy. Może być stosowany przez osoby na diecie, ponieważ ma niższy indeks glikemiczny od innych rodzajów cukrów. Cukier kokosowy jest produktem całkowicie naturalnym. Nie zawiera sztucznych dodatków ani barwników. Można go kupić w postaci brązowego proszku, granulek lub płynu. To znakomita alternatywa dla innych popularnych słodzików. Ma charakterystyczny kokosowy aromat, który znakomicie podkreśla smak wielu dań i deserów. Cukier koksowy dodany do owsianki lub kawy to znakomite źródło energii o poranku.