Trwa ładowanie...
dow7450
24-05-2009 18:40

Sos z żurawin

Przepis

Błyskawiczny sos żurawinowy do mięs i wędlin. Ma słodko-kwaśny smak z wyczuwalną korzenną nutą.

dow7450
5.0
(1 głos)
Oceń:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-4

123
Źródło: 123
Składniki
  • 2 szklanki żurawin
  • 1/2 szklanki miodu
  • 1/2 łyżeczki mielonych goździków
  • 1/4 łyżeczki mielonych orzechów
Przepis

1 szklanke żurawin zmiksować, dodając pozostałe składniki. Podawać do wieprzowiny i innych czerwonych mięs.

Przepis dodał użytkownik dora_kg

Sos z żurawin
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dow7450
dow7450
dow7450
dow7450
Więcej tematów
dow7450