Trwa ładowanie...
d3j2088
24-05-2009 18:40

Sos z żurawin

Przepis

Błyskawiczny sos żurawinowy do mięs i wędlin. Ma słodko-kwaśny smak z wyczuwalną korzenną nutą.

d3j2088
Oceń jako pierwszy:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-4

123
Źródło: 123
Składniki
  • 2 szklanki żurawin
  • 1/2 szklanki miodu
  • 1/2 łyżeczki mielonych goździków
  • 1/4 łyżeczki mielonych orzechów
Przepis

1 szklanke żurawin zmiksować, dodając pozostałe składniki. Podawać do wieprzowiny i innych czerwonych mięs.

Przepis dodał użytkownik dora_kg

Sos z żurawin
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3j2088
d3j2088
d3j2088
d3j2088
Więcej tematów
d3j2088

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj