Jajka z majonezem
Jajka z majonezem to kultowa potrawa kuchni Wielkanocnej. Nie może jej zabraknąć na świątecznym stole. Zobacz, jak je przyrządzić i udekorować, aby każdemu smakowały.
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Rodzaj diety: | |
Okazja: |
- 5 jajek
- majonez
- sol, pieprz
- szczypiorek lub pietruszke
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki. Kroimy na pół wzdłuż i układamy na talerzyku. Nastepnie kładziemy na wierzch jajka majonez małą łyżeczką i posypujemy solą i pieprzem. Na końcu dekorujemy szczypiorkiem bądź pietruszką.
Przepis dodał użytkownik sylwiasleboda1
Kategoria przepisów | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze