Trwa ładowanie...
d4detro
02-06-2009 11:27

Jajka z majonezem

Przepis

Jajka z majonezem to kultowa potrawa kuchni Wielkanocnej. Nie może jej zabraknąć na świątecznym stole. Zobacz, jak je przyrządzić i udekorować, aby każdemu smakowały.

d4detro
5.0
(1 głos)
Oceń:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Rodzaj diety:
Okazja:
Getty Images
Źródło: Getty Images
Składniki
  • 5 jajek
  • majonez
  • sol, pieprz
  • szczypiorek lub pietruszke
Przepis

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki. Kroimy na pół wzdłuż i układamy na talerzyku. Nastepnie kładziemy na wierzch jajka majonez małą łyżeczką i posypujemy solą i pieprzem. Na końcu dekorujemy szczypiorkiem bądź pietruszką.

Przepis dodał użytkownik sylwiasleboda1

Jajka z majonezem
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4detro
d4detro
d4detro
d4detro
Więcej tematów
d4detro

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj