Trwa ładowanie...
d284iod
d284iod

Jajka z majonezem

Przepis

Jajka z majonezem to kultowa potrawa kuchni Wielkanocnej. Nie może jej zabraknąć na świątecznym stole. Zobacz, jak je przyrządzić i udekorować, aby każdemu smakowały.

5.0
(1 głos)
Oceń:
d284iod
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Rodzaj diety:
Okazja:
Jajka z majonezem
Składniki
  • 5 jajek
  • majonez
  • sol, pieprz
  • szczypiorek lub pietruszke
Przepis

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki. Kroimy na pół wzdłuż i układamy na talerzyku. Nastepnie kładziemy na wierzch jajka majonez małą łyżeczką i posypujemy solą i pieprzem. Na końcu dekorujemy szczypiorkiem bądź pietruszką.

Przepis dodał użytkownik sylwiasleboda1

Jajka z majonezem
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki
d284iod

Podziel się opinią

Share
d284iod
d284iod

d284iod
d284iod
d284iod