Trwa ładowanie...
d1k87f0
02-06-2009 11:27

Jajka z majonezem

Przepis

Jajka z majonezem to kultowa potrawa kuchni Wielkanocnej. Nie może jej zabraknąć na świątecznym stole. Zobacz, jak je przyrządzić i udekorować, aby każdemu smakowały.

d1k87f0
5.0
(1 głos)
Oceń:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Rodzaj diety:
Okazja:
Getty Images
Źródło: Getty Images
Składniki
  • 5 jajek
  • majonez
  • sol, pieprz
  • szczypiorek lub pietruszke
Przepis

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupki. Kroimy na pół wzdłuż i układamy na talerzyku. Nastepnie kładziemy na wierzch jajka majonez małą łyżeczką i posypujemy solą i pieprzem. Na końcu dekorujemy szczypiorkiem bądź pietruszką.

Przepis dodał użytkownik sylwiasleboda1

Jajka z majonezem
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1k87f0
d1k87f0
d1k87f0
d1k87f0
Więcej tematów
d1k87f0