Trwa ładowanie...
d1q5a63
d1q5a63

Jajka faszerowane

Przepis

Jajka faszerowane to świetna propozycja nie tylko na Wielkanoc, ale także na co dzień, jako pyszne śniadanie, dodające energii. Możesz je przygotować na wiele sposobów, my dziś prezentujemy przepis z rybnym i warzywnym dodatkiem.

Oceń jako pierwszy:
Czas przygotowania:
Rodzaj diety:
Okazja:
Jajka faszerowane
Getty Images
Składniki
  • 4 jaja
  • puszka śledzia w pomidorach
  • majonez
  • różne kolory papryki
  • natka pietruszki
  • sól, pieprz
Przepis

Jaja gotujemy na twardo. Ugotowane jajka obieramy i przekrawamy na pół. Żółtka mieszamy razem z rybą z puszki w miseczce, aż do konsystencji pasty, dodajemy sól i pieprz do smaku. Nadziewamy jajka. Smarujemy nadziane jajka majonezem i ozdabiamy np. kawałkiem natki pietruszki, kosteczką żółtej i czerwonej papryki

Przepis dodał użytkownik suzume

Jajka faszerowane
Kategoria przepisów
Rodzaj potrawy
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Share
d1q5a63
d1q5a63
d1q5a63
d1q5a63
d1q5a63