Katarzyna Gileta29 listopada 2019, 13:49ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJZakwas z mąki Zakwas, przygotowywany z wody i mąki, z dodatkiem skórki chleba razowego, czosnku i przypraw, sprawdzi się nie tylko do żurku, ale również do przygotowania innych potraw, choćby naleśników czy pizzy. Zobacz film. barszcz żurek zakwas Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO