oprac. Katarzyna Gileta11 marca 2019, 10:39ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJPieczone nadziewane ziemniaki Ziemniaki i boczek to przepyszny duet. Tym razem mamy dla was przepis na pieczone ziemniaki faszerowane boczkiem. Doskonale smakują solo oraz jako dodatek do dania głównego. przepis ziemniaki przekąska przekąski ziemniaki faszerowane faszerowane warzywa +3Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO