ycipk-2v9azr
Jak wybrać najlepszy nóż?

Jak wybrać najlepszy nóż?

Stalowe, tytanowe czy ceramiczne? Katarzyna Bosacka omówiła rodzaje materiałów z których produkuje się noże. Podpowiedziała, które są nierdzewne, a które najostrzejsze.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
ycipk-2v9azr

Stalowe, tytanowe czy ceramiczne? Korzystamy z nich codziennie, ale rzadko kiedy zastanawiamy się, czy dobraliśmy dobry nóż do naszych potrzeb. Katarzyna Bosacka omówiła rodzaje materiałów z których produkuje się noże. Podpowiedziała, które są nierdzewne, a które najostrzejsze.

Jak szybko i sprawnie kroić warzywa?

ycipk-2v9azr

Sprytny sposób na pokrojenie mango

Jakich owoców i warzyw nie należy obierać ze skórki?

Polub WP Kuchnia
0
komentarze
Głosuj
Głosuj
0
Wow!
0
Ważne
0
Słabe
0
Straszne
Trwa ładowanie
.
.
.

ycipk-2v9azr

ycipk-2v9azr
ycipk-2v9azr