Trwa ładowanie...
d2elop0
03-01-2009 20:20

Zupa rybna

Przepis
d2elop0
2.3
(3 głosy)
Oceń:
Składniki
  • woda 1.5 szklanek
  • ryba 10 dekagramów
  • włoszczyzna 4 dekagramów
  • liść laurowy według uznania
  • masło 3 gramów
  • żółtko 1/2 sztuk
  • sól według uznania
Przepis

Do naczynia z zimną woda włożyć włoszczyznę, rybę pociętą na kawałki, zrumieniona cebulę i liść laurowy. Po ugotowaniu należy wywar odcedzić, doprawić solą, masłem i żółtkami

Przepis dodał użytkownik agata.17ko

Zupa rybna
Rodzaj potrawy

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2elop0
d2elop0
d2elop0
Więcej tematów
d2elop0

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj