Trwa ładowanie...
dp28vg2

Zupa rybna

Przepis
dp28vg2
3.3
(3 głosy)
Oceń:
Składniki
  • woda 1.5 szklanek
  • ryba 10 dekagramów
  • włoszczyzna 4 dekagramów
  • liść laurowy według uznania
  • masło 3 gramów
  • żółtko 1/2 sztuk
  • sól według uznania
Przepis

Do naczynia z zimną woda włożyć włoszczyznę, rybę pociętą na kawałki, zrumieniona cebulę i liść laurowy. Po ugotowaniu należy wywar odcedzić, doprawić solą, masłem i żółtkami

Przepis dodał użytkownik agata.17ko

Zupa rybna
Rodzaj potrawy

Podziel się opinią

Share

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dp28vg2
dp28vg2
dp28vg2
Więcej tematów
dp28vg2