Trwa ładowanie...
d37lra6
18-04-2009 23:57

Zupa neapolitańska

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d37lra6
Składniki
  • wywar z kości i włoszczyzny 1 litr
  • ser żółty utarty 3 łyżki
  • śmietana 3 łyżki
  • żółtko 1 sztuk
  • sól
  • vegeta 1 łyżeczka
Przepis

Do gotującego się wywaru wsypać utarty ser i dodać żółtko rozmieszane ze śmietaną. Zestawić z ognia. Przyprawić solą i vegetą. Podawać z makaronem lub z groszek ptysiowy albo z ryżem czy z grzankami.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d37lra6
d37lra6
d37lra6
Więcej tematów
d37lra6

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj