Trwa ładowanie...
d1k1xhk
18-04-2009 23:57

Zupa neapolitańska

Przepis
1.0
(2 głosy)
Oceń:
d1k1xhk
Składniki
  • wywar z kości i włoszczyzny 1 litr
  • ser żółty utarty 3 łyżki
  • śmietana 3 łyżki
  • żółtko 1 sztuk
  • sól
  • vegeta 1 łyżeczka
Przepis

Do gotującego się wywaru wsypać utarty ser i dodać żółtko rozmieszane ze śmietaną. Zestawić z ognia. Przyprawić solą i vegetą. Podawać z makaronem lub z groszek ptysiowy albo z ryżem czy z grzankami.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1k1xhk
d1k1xhk
d1k1xhk
Więcej tematów
d1k1xhk