Trwa ładowanie...
d39byjw
26-07-2009 14:15

Zupa grzybowa

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d39byjw
Składniki
  • garść suszonych prawdziwków
  • wloszczyzna
  • śmietana
  • mąka pszenna
  • sól, pieprz
  • makaron
Przepis

Grzyby namoczyć na 2-3 godziny ,następnie włożyc do garnka z wodą ,dodac oczyszczoną włoszczyznę i ugotowac do miękkości,włoszczyzne wyjąć z zupy ,zupę osolić i zagęścić mąką rozmieszaną z wodą i śmietaną. Osobno ugotowac makaron ,dodać do zupy. Można posypac drobno posiekaną pietruszką.

Przepis dodał użytkownik teresa-kr

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d39byjw
d39byjw
d39byjw
Więcej tematów
d39byjw

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj