Trwa ładowanie...
d4eihbx
08-06-2008 13:20

Żółty ser

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4eihbx
Składniki
  • 2kg twarogu,2l mleka,4 łyżki margaryny,1łyżeczka sody,2 duże płaskie łyżki soli,3 jajka,pieprz.
Przepis

Twaróg gotować w mleku 20 minut,odcedzić ale tak żeby ser nie był za suchy.Margarynę rozpuścić dodać ser,sodę,sól,pieprz,,roztrzepane jajka. To wszystko smażyć 15 minut.Gotowy ser włożyć do uciętej plastikowej butelki.Po wystygnięciu butelkę rozciąć i wyciągnąć ser.Gotowe.Można dodawać do sera różne przyprawy lub warzywa. Smacznego.

Przepis dodał użytkownik malgorzatarusak

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4eihbx
d4eihbx
d4eihbx
Więcej tematów
d4eihbx

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj