Trwa ładowanie...
d2l23bc
06-11-2008 17:52

zapiekanka rybna

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2l23bc
Składniki
  • 5 filetow z pangi
  • ok 0,5 pieczarek
  • vegeta
  • ok 30 dag zoltego sera
  • bulka tarta
  • jajko
  • sol pieprz
  • cytryna
  • olej do smazenia
Przepis

Filety skropic sokiem z cytryny.Usmazyc na patelni jak kotlety schabowe(jajko,sol,pieprz,bulka tarta).Włozyc usmazone filety do naczynia zaroodpornego,ulozyc na nich pokrojone w plasterki pieczarki,lekko przyprawic vegeta i obsypac startym zoltym serem.Piec do uzyskania zlotego koloru sera.Cena dania ok 20 zl.Smacznego

Przepis dodał użytkownik kalina_101

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2l23bc
d2l23bc
d2l23bc
Więcej tematów
d2l23bc

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj