Trwa ładowanie...
d3vj2h5
16 grudnia 2008, 13:19

Tatar z pstrąga

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3vj2h5
Składniki
  • 1 kg pstrągów
  • 1-2 cytryny
  • 1 peczek koperku
  • 2-3 łyzki oleju
  • sól,pieprz
  • maggi
  • 1 mały słoik grzybków marynowanych
  • 1 cebula
  • 4-5 ogórków konserwowych
Przepis

Pstragi oczyścić,wyfiletować,zdjąć skórę.Rybę przepuścic przez maszynkę, dodać posiekany koperek, sok z cytryny,sól ,pieprz, olej imaggi do smaku.Dobrze wymieszać.Warzywa posiekać w drobna kostkę.Zrobić małe kulki z ryby i obłożyć warzywami na półmisku.

Przepis dodał użytkownik teresa-kr

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3vj2h5
d3vj2h5
d3vj2h5
Więcej tematów
d3vj2h5

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj