Trwa ładowanie...
d1aim7j
03-08-2014 09:12

SOWY NADZIEWANE

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1aim7j
Składniki
  • kilka nierozwiniętych sów(kani)
  • mięsko mielone
  • pietruszka
  • bułka tarta
  • jajo
Przepis

zebrane jesienną porą,gdy słonko liście złoci,kanie, czy też sowy jak kto woli( ALE TAKIE MAŁE W KUPIE!!!NIEROZWINIĘTE); płuczemy i odkładamy do obeschnięcia. następnie mięsko mielone przesmażamy na patelce-tak aby aby i wte sowy po ostygnięciu ładujemy..oczywiście sowa już nie ma nogi...:) dalej już z górki... sowę w jajo i bułkę (jak schaba) i na patelkę...mówię wam pycha..proste i pyszne..

Przepis dodał użytkownik MNIEWCZYK

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1aim7j
d1aim7j
d1aim7j
Więcej tematów
d1aim7j

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj