Trwa ładowanie...
d2owh2p
03-08-2014 09:12

SOWY NADZIEWANE

Przepis
5.0
(1 głos)
Oceń:
d2owh2p
Składniki
  • kilka nierozwiniętych sów(kani)
  • mięsko mielone
  • pietruszka
  • bułka tarta
  • jajo
Przepis

zebrane jesienną porą,gdy słonko liście złoci,kanie, czy też sowy jak kto woli( ALE TAKIE MAŁE W KUPIE!!!NIEROZWINIĘTE); płuczemy i odkładamy do obeschnięcia. następnie mięsko mielone przesmażamy na patelce-tak aby aby i wte sowy po ostygnięciu ładujemy..oczywiście sowa już nie ma nogi...:) dalej już z górki... sowę w jajo i bułkę (jak schaba) i na patelkę...mówię wam pycha..proste i pyszne..

Przepis dodał użytkownik MNIEWCZYK

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2owh2p
d2owh2p
d2owh2p
Więcej tematów
d2owh2p