Trwa ładowanie...
d326i4w
24-05-2008 13:12

sos salsa

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d326i4w
Składniki
  • puszka pomidorów bez skórki
  • słoiczek koncentratu pomidorowego papryczka chilii
  • 1 cebula 2 zabki czosnku 2 łyzki oliwy sok z cytryny bazylia oregano ziola prowansalskie sol piepsz
Przepis

pomidory kroimy na nieregularne kawałeczki i wrzucamy do miski raz z pokrojana drobno cebula i zmiarzdzonym czosnkiem nastepnie dodajemy koncentrat i wlewamy sok z polowy cytryny i łyzki oleju .doprawiamy ziołami i dodajemy papryczke chilii bardzo drobno posiekaną. sos salsa powinien byc ogniście pikantny. sos salsa pasuje do ryżu i podsmarzonych w kawałeczkach i ziołach piersi z kurczaka.

Przepis dodał użytkownik tajnaagentkawatykanu

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d326i4w
d326i4w
d326i4w
Więcej tematów
d326i4w

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj