Trwa ładowanie...
d11hb8t
19-04-2009 00:16

Sos orzechowy

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d11hb8t
Składniki
  • orzechy włoskie 4 łyżki
  • ser żółty tarty 3 łyżki
  • olej 1/2 szkl.
  • bazylia 1/2 pęczka
  • czosnek 1 ząbki
  • pieprz
  • sól
Przepis

Drobno posiekane orzechy, zieleninę i czosnek oraz połowę porcji oleju miksować przez 1/2 minut na małej, a potem przez 1 minut na dużej prędkości. Przyprawić solą i pieprzem, dodać ser oraz resztę oleju i miksować dalej, aż do uzyskania jednolitego sosu.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d11hb8t
d11hb8t
d11hb8t
Więcej tematów
d11hb8t

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj