Trwa ładowanie...
d9vpveo
10-02-2009 18:31

sos musztardowy

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d9vpveo
Składniki
  • 2 łyżki musztardy
  • 2 łyżki ketchupu
  • 2 łyżki umytej, posiekanej natki pietruszki
  • 2 łyżki szczypiorku
  • 1/2 szklanki maślanki
  • sól
  • pieprz
  • ostra papryka
  • ocet jabłkowy
Przepis

Musztardę rozetrzeć w miseczce z ketchupem i posiekaną zieleniną. Mieszając dodawać stopniowo maślankę. Przyprawić do smaku solą, pieprzem, ostrą sproszkowaną papryką i octem. Przyrządzony sos przed użyciem postawić w lodówce na ok. 30 min.

Przepis dodał użytkownik suzume

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d9vpveo
d9vpveo
d9vpveo
Więcej tematów
d9vpveo