Trwa ładowanie...
d8ajlb2
25-09-2008 22:51

Sok jabłkowy

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d8ajlb2
Składniki
  • Jabłka antonówki
  • cukier
Przepis

Dowolną ilość umytych, nieobranych jabłek (bez gniazda) przepuścić przez sokowirówkę. Sok zagotować, zdjąć szumowiny, dodać dowolną ilość cukru, do smaku. Wlać do słoików i szybko zakręcać.

Przepis dodał użytkownik k.bialowas82

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d8ajlb2
d8ajlb2
d8ajlb2
Więcej tematów
d8ajlb2

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj