Trwa ładowanie...
d1hcyjb
22-05-2008 13:23

Siekanki

Przepis
5.0
(1 głos)
Oceń:
d1hcyjb
Składniki
  • mięso wieprzowe
  • cebulka
  • czosnek
  • 2 jajka
  • sól
  • pieprz
  • bułka tarta
Przepis

Mięso zmielić razem z cebulą i czosnkiem. Wbić do tego 2 jajka. Dodać sól, pieprz i 2 łyżki bułki tartej. Formować płaskie kulki i obtoczyć je jeszcze w bułce tartej. Smażyć na tłuszczu.

Przepis dodał użytkownik monicca-87

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1hcyjb
d1hcyjb
d1hcyjb
Więcej tematów
d1hcyjb

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj