Trwa ładowanie...
d1a0ecq
03-01-2009 20:22

POMIDOROWA

Przepis
2.0
(13 głosów)
Oceń:
d1a0ecq
Składniki
  • woda 1 szklanek
  • włoszczyzna 3 dekagramów
  • kości 3 dekagramów
  • pomidory 3 dekagramów
  • liść laurowy według uznania
  • cukier 2 gramów
  • koper 2 gramów
  • masło 5 gramów
  • sól według uznania
Przepis

Przygotować wywar z kości i włoszczyzny z liśćmi laurowymi. Pomidory rozparować w osobnym naczyniu i przetrzeć; skóry i pestki ugotować wraz z wywarem, po czym odcedzić go. Po odcedzeniu połączyć wywar z przecierem pomidorowym i dodać pozostałe składniki.

Przepis dodał użytkownik agata.17ko

d1a0ecq

Podziel się opinią

Share

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1a0ecq
d1a0ecq
d1a0ecq
Więcej tematów
d1a0ecq