Trwa ładowanie...
d4fq9bb
22-11-2013 12:51

PIEGUS

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d4fq9bb
Składniki
  • -1 szkl maku
  • -1 szkl białek
  • -1 szkl mąki
  • -1 szkl cukru
  • -1 kotka margaryny
  • -1 paczka ( 3 łyżeczki ) proszku
  • UWAGA! Podstawą jest ilość białek i jak widać wyżej wszystko zależy wlaśnie od nich.
Przepis

-Margarynę roztopić
-Białka ubić na sztywno dodawać powoli cukier, a do ubitych białek z
cukrem dodać mąkę i mak, lekko wymieszać
-Na końcu dodać zchłodzony tłuszcz
-Piec w 180stC, około godz.
-Można przełożyć kremem np. zsiadłego mleka albo marnoladą

Przepis dodał użytkownik lt-poz

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4fq9bb
d4fq9bb
d4fq9bb
Więcej tematów
d4fq9bb

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj