Trwa ładowanie...
d3lqazv
25-10-2014 09:27

Panierowane jajka .

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3lqazv
Składniki
  • 40 g kremówki + 3 łyżki
  • 5 jajek
  • kilka łyżek mąki
  • sól
  • pieprz
  • czosnek granulowany
  • kilka łyżek bułki tartej
  • kilka łyżek posiekanych migdałów
  • olej do smażenia
Przepis

4 jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i obtoczyć w mące. Pozostałe jajko rozkłócić razem z 40 g kremówki. Wsypać pieprz, sól oraz czosnek. Jajka obtoczyć najpierw w maczance , a potem w bułce tartej z migdałami , po czym usmażyć na oleju.

Przepis dodał użytkownik wiwona42

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3lqazv
d3lqazv
d3lqazv
Więcej tematów
d3lqazv

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj