Trwa ładowanie...
d1s1h6v

Panierowane jajka .

Przepis
d1s1h6v
Oceń jako pierwszy:
Składniki
  • 40 g kremówki + 3 łyżki
  • 5 jajek
  • kilka łyżek mąki
  • sól
  • pieprz
  • czosnek granulowany
  • kilka łyżek bułki tartej
  • kilka łyżek posiekanych migdałów
  • olej do smażenia
Przepis

4 jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i obtoczyć w mące. Pozostałe jajko rozkłócić razem z 40 g kremówki. Wsypać pieprz, sól oraz czosnek. Jajka obtoczyć najpierw w maczance , a potem w bułce tartej z migdałami , po czym usmażyć na oleju.

Przepis dodał użytkownik wiwona42

Podziel się opinią

Share
d1s1h6v
d1s1h6v
d1s1h6v
Więcej tematów
d1s1h6v