Trwa ładowanie...
d9zj1o7
10-02-2009 15:55

Mus jabłkowy

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d9zj1o7
Składniki
  • 2 kg jabłek
  • ? szklanki wody
Przepis

Jabłka obrać, pokroić w cząstki, wrzucić do rondla. Wlać ? szklanki wody. Gotować mieszając, aż się jabłka rozpadną, a sok odparuje. Rozgnieść na miazgę tłuczkiem do ziemniaków. Przełożyć do czystych, wyparzonych słoiczków. Wekować 15 minut.

Przepis dodał użytkownik suzume

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d9zj1o7
d9zj1o7
d9zj1o7
Więcej tematów
d9zj1o7

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj