Trwa ładowanie...
dk65ai2
03-01-2009 20:46

Kompot z agrestu

Przepis
4.7
(3 głosy)
Oceń:
dk65ai2
Składniki
  • agres 1 kilogramów
  • cukier 30 dekagramów
  • woda 1/2 litrów
Przepis

Owoce umyć i obrać, Do przygotowania można używać owoców całych lub w połówkach.Uważać na moment zagotowania, gdyż agrest bardzo szybko pęka. Zależnie od sposobu zamykania albo napełnia się słoje surowymi owocami i zalewą, lub wlewa się gotowy gorący kompot. Kompot gotuję się w ten sposób że owoce wrzuca się do gotującej wody z cukrem i doprowadza do zagotowania

Przepis dodał użytkownik agata.17ko

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dk65ai2
dk65ai2
dk65ai2
Więcej tematów
dk65ai2

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj