Trwa ładowanie...
d4fgu3n
d4fgu3n

Keczup

Przepis
2.0
(3 głosy)
Oceń:
Zdjęcie
Składniki
  • pomidory 2 kg
  • jabłka 1/2 kg
  • cebula 3 sztuk
  • gorczyca 1 łyżka
  • cukier 1 szkl.
  • ocet 1/2 kg
  • cynamon 1 łyżeczka
  • papryka ostra 1 łyżeczka
  • sól 1/2 łyżeczki
Przepis

Pomidory i jabłka umyć, pokroić usuwając z jabłek gniazda nasienne i wraz z obraną i pokrojoną cebulą ugotować.
Przetrzeć.

Dodać przyprawy i wolno gotować stale mieszając aż do zgęstnienia.
Stosować na bieżąco.
Nadmiar włożyć do słoiczków i zapasteryzować.

Przepis dodał użytkownik oliwkowa

Podziel się opinią

Share
d4fgu3n
d4fgu3n
d4fgu3n
d4fgu3n