Marta Wodzińska13 września 2019, 14:50ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJJesienne placki ziemniaczane Odkryj więcej Letnie drożdżówki z morelami i kruszonką. Słodka klasyka do kawki ZAPISZ ZAPISANO Grillowana kiełbasa z najlepszymi dodatkami. Już więcej nie podasz jej ze zwykłą kromką ZAPISZ ZAPISANO Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Placki ziemniaczane to jeden z klasyków kuchni polskiej. Aby wzbogacić ich smak, można przygotować jesienną wersję z dodatkiem dyni oraz marchewki. Dzięki temu będą miały piękny, pomarańczowy kolor. Zobacz film. dynia marchewka placki ziemniaczane Zwiń Rozwiń