Katarzyna Gileta26 listopada 2019, 08:34ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJJak wybrać twaróg na sernik? Bez względu na to, co dodamy do naszego sernika, zawsze chcemy, aby urósł wysoki, nie popękał na wierzchu, był puszysty i miał gładką, kremową konsystencję. Jak to zrobić? Kluczem jest wybór odpowiedniego sera. Zobacz film. sernik ser twaróg Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO