Trwa ładowanie...
d3razsr
16-07-2013 16:27

Grillowane szparagi

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d3razsr
Składniki
  • pęczek zielonych szparagów
  • oliwa z oliwek
  • sól
  • pieprz
  • czosnek
Przepis

Pęczek młodych zielonych szparagów umyć, odłamać zdrewniałe końce, obtoczyć w oliwie z oliwek z solą, pieprzem i odrobiną czosnku. Układać na gorącej patelni grillowej i grillować z obu stron po kilka minut. SMACZNEGO !!

Przepis poleca Izabela Piekielny-Goliasz

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3razsr
d3razsr
d3razsr
Więcej tematów
d3razsr

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj